Skip to content

HR Director - (VanRoey ICT Groep)

Belgium, Vlaams Gewest, TurnhoutHuman resources

Job description

VanRoey ICT Groep


Functie: HR Director

Locatie tewerkstelling: Turnhout

Full-time

Functie binnen directie team


Ons aanbod


Vanuit VanRoey ICT, een groeiend en toonaangevend ICT bedrijf met een duurzaam karakter en een warme teamspirit, bieden we jou de kans om mee deel uit te maken van het directie team en de daarbij horende impact en ownership.


Waarbij je de sparringpartner bent voor alle HR gerelateerd zaken tussen de business units en waar er ruimte is binnen het management team om mee richting te geven aan de strategische visie van het bedrijf en de realisatie ervan. Dit alles met een volledig en competitief salarispakket en flexibele uren.


Functie / Rol binnen de organisatie

Wegens de sterke groei bij VanRoey ICT Groep willen we onze HR afdeling uitbreiden. De HR Director zal verantwoordelijk zijn voor het HR beleid binnen de groep, waarbij je de bedrijfsstrategie mee vertaalt naar de juiste HR doelstellingen.


Als lid van het directieteam ben je wekelijks betrokken bij overleg op groepsniveau en rapporteer je aan de CEO. In deze functie ben je eindverantwoordelijke voor alles inzake HR en rapporteer je periodiek aan de Raad van Bestuur over HR doelstellingen binnen het bedrijf.


Samen met jouw team zet je verder in op de professionalisering van de HR functie. 


Waarbij je zowel op strategisch niveau als in de dagelijkse operaties betrokken bent voor wat betreft volgende zaken:

 • Het ontwikkelen van een aantrekkelijke bedrijfsentiteit / “employer branding” strategie. Dit zowel intern (de huidige medewerkers), als extern (aantrekken potentiële medewerkers)
 • Een consistente verloningsstructuur (‘comp & benefits’, car policy, …)
 • Een volwaardig HR business partnership met de operationele collega’s en afdelingen: het in kaart brengen van intern talent, de verdere ontwikkeling en opleiding ervan organiseren en daarmee de in-house recrutering faciliteren
 • Performante modellen voor coaching en groei en de opvolging ervan
 • Actief toezicht op de instroom van talent en de recruteringsprocessen (incl. externe partners)
 • De integratie op HR-vlak van nieuwe acquisities
 • Het opmaken, implementeren en opvolgen van de volledige HR-budgettering en -rapportering in overleg met de CFO
 • De aansturing en organisatie van het HR-team (3 à 5 personen, incl. recrutering en payroll-coördinatie) en de processen en procedures ervan ‘challengen’ en verbeteren
 • ‘Compliance’ met alle relevante HR-gerelateerde wetgeving en hierin ook het directieteam adviseren; staat ook in voor mogelijke interne issues op dit vlak

Job requirements


Jouw skills / Wat we waarderen in jouw profiel en persoonlijkheid:

 • Een brede en relevante kennis van alle HR-aspecten (strategisch én operationeel) op managementniveau
 • Ervaring in een middelgrote onderneming (>100 mensen) en affiniteit met de ICT sector
 • Aantoonbare ervaring in het managen van HR (verander-)projecten en het verbeteren van HR-processen
 • Goede vaardigheden op het gebied van planning, organisatie en delegeren, alsook het aansturen en coachen van een team
 • Constructieve geest van communicatie en samenwerking binnen het team en met de andere afdelingen
 • Stevige gesprekspartner voor alle stakeholders
 • Bij voorkeur een master-opleiding in een HR-gerelateerde richting, of door bijscholing dit niveau bereikt hebben
 • Zeer goede kennis van Nederlands


Over VanRoey ICT Groep

VanRoey ICT, opgericht in 1993, is een ICT-dienstverlener met hoofdkantoor in Turnhout en kantoren in Geel, Antwerpen en Mechelen. Onze expertise omvat (cloud) infrastructuur, netwerken, security en applications. Onze focus ligt op de volledige ontzorging (Managed Services), met bijzondere aandacht voor de beveiliging van klantomgevingen.


VanRoey ICT voorziet in de ICT behoeften van meer dan 500 klanten in de publieke en private sector. Deze klanten kunnen vertrouwen op de kennis en expertise van de 175 medewerkers binnen VanRoey ICT om digitalisering in te zetten als strategisch voordeel. Ons vijfjarenplan bevat een verdubbeling in medewerkers, alsook verdere geografische uitbreiding naar andere regio’s.


Naast de vele certificeringen en awards van technische partners, hechten we bij VanRoey ICT ook belang aan onze certificatie als “Great Place to Work”. Met de verder uitbouw van onze HR organisatie willen we nog meer inzetten op HR als strategische partner voor de business. Dit zowel om talent aan te trekken, als om hen de ruimte te bieden zich verder te ontwikkelen binnen een groeiende en boeiende organisatie.


VanRoey ICT is een groeibedrijf dat in 2022 een partnership aanging met Fortino Capital. Wij zijn erop gericht om ons dienstenaanbod en onze aanwezigheid in de Belgische markt verder te versterken. Dit zowel organisch als via mogelijke overnames. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.vanroey.be


Interesse?

Heb jij interesse of wil je hier graag verder over in gesprek gaan, click op "apply"

or